Vliegen als een vogel boven Limburg met een paramotor

Zelf vliegen als een vogel. Het is voor veel mensen een droom die helemaal niet zo onrealistisch is. Bax heeft mogelijkheden om te vliegen als een vogel boven Limburg met een paramotor. Bekijk de wereld ook eens van een andere kant!

Vliegen als een vogel wordt gezien als een ultieme vrijheid. De lucht heeft geen grenzen en je kunt overal heen waar je maar wil. Het klinkt als een droom, maar zo onrealistisch is dit niet met de mogelijkheden die een paramotor biedt.

Wat is een paramotor?

Een paramotor wordt ook wel aangeduid als powered paragliding. Het is een basis vorm van het gemotoriseerde vliegen. Je vliegt met een op de rug gedragen motor, trike of tandem. Je uitrusting past in veel gevallen in je auto, je hoeft geen vluchtplan in te dienen en je bent hiermee (vrijwel) volledig onafhankelijk van anderen.

Natuurlijk kun je niet even een paramotor kopen, instappen en wegvliegen. Hiervoor is wel een gedegen opleiding nodig maar als je die succesvol hebt afgerond, en je hebt je brevetten op zak kun je als zelfstandig piloot de lucht in. Je vliegt op een lage snelheid van zo'n 40 à 60 km/u en kunt zo vrij als een vogel genieten van het ultieme gevoel van vrijheid.

Bax voor aanschaf van een paramotor in Limburg

Voor deze hobby is de keuze van het juiste materiaal van zeer groot belang. Hiervoor is het niet verstandig om “zo maar iets te kopen” op het internet. Het is belangrijk om je hier goed in te verdiepen en je goed te laten informeren en adviseren. Een verkeerde uitrusting is niet alleen zonde van de investering, maar kan soms ook een hele gevaarlijke keuze blijken te zijn.

Bax uit Hamont-Achel is een prima adres voor de aanschaf van een paramotor in Limburg. Wij staan in voor de verkoop of herstelling van je 2t of 4t paramotor. Daarnaast kunnen we je ook van een professioneel advies voorzien bij de aankoop van nieuwe machines van merken zoals Flanders Paramotor Trikes, Fly Products, Fresh Breeze en Pap.

Gespecialiseerde mensen voor aankoop, onderhoud en herstelling van paramotors

Wij vinden het erg belangrijk om je te helpen met een persoonlijk- en eerlijk advies waar je letterlijk en figuurlijk verder mee komt. We hebben gespecialiseerde mensen voor aankoop, onderhoud en herstelling van paramotors. We helpen je dus niet alleen met een vakkundig advies bij aankoop van een paramotor, maar ook na de investering in deze hobby op hoog niveau.

Wij kunnen zorgdragen voor een vakkundig onderhoud en eventuele herstelling van jouw vliegmachine. Dit voeren wij zelf uit in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen we vakmanschap en de afgesproken deadlines waarborgen.

Bax heeft de juiste service voor jouw paramotor

Bax is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Onze kracht ligt in een persoonlijke benadering van onze klanten, waarin we ons onderscheiden met een eerlijke uitleg en een perfecte service.

Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen met betrekking tot je paramotor? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons benaderen via ons contactformulier op onze website, maar je bent ook altijd welkom om eens bij ons binnen te stappen. Je vindt ons aan de Bosstraat 39 in Hamont-Achel.


  • Fly Products
  • Fresh Breeze Powered Paraglider
  • Silent Flandersparamotor trikes